Vis , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Pel de teentjes look en snij 1 teentje in plakjes. Doe de plakjes in een kom met de dragon, olie, suiker en azijn. Klop alles goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout. Borstel de tomaatjes in met deze dressing. Schik ze in een bakblik en besprenkel met de rest van de dressing. Rooster ze ± 30 minuten in de voorverwarmde oven tot de velletjes openbarsten.
-
Roer de roomkaas los met de melk en schep de bieslooksnippers erdoor. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Bestrijk de sneden brood met olie en rooster ze goudbruin. Snij het overgebleven teentje look doormidden. Wrijf het geroosterde brood in met de doorgesneden look.
-
Bestrijk de toast met kruidenkaas. Schik de tomaatjes erop en besprenkel met het vrijgekomen vocht.
-
Serveer met salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven