Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de gelatine in koud water.
-
Zet de suiker en het water samen op en laat 1 min goed doorkoken.
-
Voeg naast het vuur de geweekte gelatine toe aan de suikersiroop.
-
Klop de eidooiers luchtig in de keukenrobot en voeg al kloppend de hete suikersiroop toe.
-
Laat het geheel koud kloppen en bekom zo een luchtig, witgeel schuim (= pâte à bombe).
-
Smelt de witte chocolade au bain-marie of zeer kort in de microgolf.
-
Roer het eidooierschuim en de gesmolten witte chocolade door elkaar.
-
Klop de room op tot yoghurtdikte en spatel voorzichtig onder de rest.
-
Voeg als laatste de rice krispies toe aan het beslag.
-
Giet in vormpjes of glaasjes en zet in de diepvries. Laat volledig bevriezen.
-
Haal uit de diepvries en serveer ijskoud. Werk af met wat gesmolten chocolade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven