Yoghurttaartje met hazelnoot-cranberry-havermoutkorst

2Zoet30minPrint
Ingrediënten
  • 50 g Spar gedroogde veenbessen
  • 50 g hazelnoten
  • 20 g Boni havermout
  • 1 el kokosnootolie
  • ½ kl kaneel
  • enkele druppels vanille-extract
  • snuifje zout
  • Boni Griekse yoghurt
  • Spar granaatappelpitten
  • Spar gesneden mangostukjes
  • bramen
  • blauwe bessen
  • aalbessen
  • Spar kokospoeder
Recept
  1. Bekleed een springvorm met bakpapier.
  2. Mix de cranberries met de hazelnoten en havermoutvlokken in een hakmolentje. Voeg de kokosolie, de kaneel, het vanille-extract en het zout toe. Laat nogmaals draaien.
  3. Druk het mengsel op de bodem en de randen van de springvorm. Laat opstijven in de koelkast.
  4. Ontvorm en vul met Griekse yoghurt en fruit.
  5. Bestrooi met kokospoeder en serveer.
< naar recepten