Zoetzure mosterdbietjes met sinaasappel, wortel en feta
PT20M
6 porties
1 pakje gekookte rode biet
1 grote wortel
2 sinaasappels
1 el frambozenazijn
1 kl Boni mosterd
1 kl Boni Selection vloeibare honing
1 el Boni Selection kappertjes
blaadje rucolasla
feta
Allergenen
Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortel en snij in fijne rondjes. Snij de bietjes in gelijke partjes.
-
Snij de sinaasappel ‘à vif’. Meng de wortel en sinaaspartjes.
-
Breng de bietjes op smaak met mosterd, honing, frambozenazijn, peper en zout.
-
Schik alles op een groot bord. Verdeel de fetakaas over de groenten.
-
Werk de salade af met rucola en kappertjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven