Zoetzure mosterdbietjes met sinaasappel, wortel en feta PT20M 6 porties 1 pakje gekookte rode biet 1 grote wortel 2 sinaasappels 1 el frambozenazijn 1 kl Boni mosterd 1 kl Boni Selection vloeibare honing 1 el Boni Selection kappertjes blaadje rucolasla feta

Zoetzure mosterdbietjes met sinaasappel, wortel en feta

12aabec440fc18aa40910a87d1e4b27f1a076f3865dcfdf862c45f449e298ea9.jpg

Allergenen

Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de wortel en snij in fijne rondjes. Snij de bietjes in gelijke partjes.

  2. Snij de sinaasappel ‘à vif’. Meng de wortel en sinaaspartjes.

  3. Breng de bietjes op smaak met mosterd, honing, frambozenazijn, peper en zout.

  4. Schik alles op een groot bord. Verdeel de fetakaas over de groenten.

  5. Werk de salade af met rucola en kappertjes.