Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Schil de aardappelen en kook of stoom ze gaar.
Snij de sneetjes chorizo in fijne reepjes.
Snipper de koriander fijn.
Stamp de aardappelen fijn en roer de cheddar, koriander, chorizo, paprika- en komijnpoeder en 1 ei eronder.
Warm de friteuse voor op 180°C.
Klop het overige ei los in een kommetje. Doe de panko in een tweede kommetje.
Rol balletjes van de aardappelpuree. Haal ze eerst door het ei en dan door de panko.
Frituur 2 min in de voorverwarmde friteuse.
Laat uitlekken op keukenpapier, kruid met zout en serveer met aioli.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven