Frittata met aardappel, zoete aardappel, prei, chorizo en kaas

Frittata met aardappel, zoete aardappel, prei, chorizo en kaas

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappelen, snij in schijfjes en kook beetgaar in gezouten water.

  2. Giet de aardappelen af en laat afkoelen.

  3. Pel de ui en reinig de prei. Snij de prei en ui in fijne ringen. Bak alles kort aan in 1 el boter in de antikleefpan.

  4. Snij de chorizo in fijne reepjes en bak kort mee met de prei en ui.

  5. Klop de eieren los met de room. Kruid met peper en zout.

  6. Verdeel de schijfjes gekookte aardappelen over de pan met prei, ui en chorizo.

  7. Giet het eimengsel in de pan en strooi de kaas over het ei.

  8. Bak de frittata in de oven op 190°C tot het ei volledig gebakken is.