Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Bekleed de ovenschaal met bakpapier.
Spoel de aardappelen.
Schil de aardappelen en snij in dunne schijfjes. Dat gaat het makkelijkst met een snijmachine of mandoline. Spoel de aardappelschijfjes niet.
Meng het eendenvet samen met de kaas onder de schijfjes aardappel. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Verdeel de aardappelschijfjes over de ovenschaal.
Bak de aardappelgalette gaar en goudbruin in de oven in ± 1 u 15 min.
Haal de aardappelgalette uit de oven en kruid met peper en fleur de sel.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven