Abrikozenmuffins geparfumeerd met oranjebloesem

ffa9342d5b3597ffda2ef85744d8e60a42d312917cd166fb7a63e9a30301b6e3.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. Snij de abrikozen in stukjes.

  3. Laat de boter smelten.

  4. Klop de eieren los met de suiker. Voeg de gesmolten boter, yoghurt en het oranjebloesemwater toe.

  5. Schep de abrikozenstukjes door de bloem en spatel in een beweging door het eimengsel zonder veel te roeren.

  6. Vul de vormpjes en bak in 30 à 35 min goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.

  7. Rooster de amandelschilfers en laat afkoelen.

  8. Laat de cakejes afkoelen op een rooster.

  9. Klop de bloemsuiker door de Griekse yoghurt en bestrijk de nog warme cakejes.

  10. Bestrooi met amandelschilfers.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit