Afwerking chocoladecaketaart

071d9168596d2fefea6a9689aaa6b453b59c23c9433db995b5f11776744079c8.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Gekonfijte sinaasappel: schil de sinaasappel en snij de schil in reepjes. Kook de reepjes 3 maal na elkaar in vers koud water. Zet de gekookte reepjes onder water en voeg evenveel suiker toe. Laat op een zacht vuur konfijten tot de schil doorschijnend is (± 30 min). Haal de schil uit het vocht en laat afkoelen en drogen op bakpapier.

  2. Afwerking: meng de mascarpone, yoghurt, poedersuiker en chocoladepoeder goed onder elkaar tot je een mooi gladde crème krijgt. Verdeel de helft van de crème over 1 gebakken cake. Beleg met uitgelekte mandarijntjes.

  3. Maak de salted caramel vloeibaar door op te warmen en sprenkel over de mandarijntjes.

  4. Leg nu de tweede gebakken cake op de mandarijntjes. Bestrijk met de resterende crème.

  5. Besprenkel opnieuw met salted caramel en werk af met de gekonfijte sinaasappelreepjes. Bestrooi eventueel met chocoladepoeder.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit