Appelflappen

f6728bea9a26f327acf15ae0c45c957c71ab8322c0a2951e7cbb0c7fd98bed8f.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij 4 cirkels uit het bladerdeeg.

  2. Rasp de jonagold met schil grof.

  3. Stoof de geraspte appel aan in wat boter met de suiker en kaneel tot appelmoes.

  4. Voeg de rozijnen bij de appelmoes en laat afkoelen.

  5. Verdeel het appelmengsel over de cirkels bladerdeeg en plooi dicht.

  6. Druk met een vork de uiteinden goed tegen elkaar.

  7. Klop het ei los en bestrijk het bladerdeeg hiermee.

  8. Bak op 190°C ± 25 à 30 min. Bestrooi eventueel met poedersuiker.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit