Beef braciole uit Puglia

ffe68292e4b48a759cfd5d94ce25d6ad07e19c38128b46f904f2248bba28bc43.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de tenen look en doe 4 teentjes in een hakmolentje samen met 2 el gemalen oud brood en de blaadjes van 1 bosje bladpeterselie. Mix fijn.

  2. Snij de overige 8 tenen look in fijne plakjes.

  3. Snij de rosbief in 12 fijne plakken. Leg op elke plak rosbief een snede Italiaanse ham.

  4. Meng de pecorino door het brood-lookmengsel en verdeel over de ham.

  5. Kruid met zwarte peper.

  6. Rol het rundvlees op tot een pakketje en zet vast met een houten prikker.

  7. Verwarm een scheut olijfolie in een ruime kookpot en bak de rundsrolletjes goudbruin aan alle zijden. Haal uit de pot en zet opzij.

  8. Giet de wijn in de kookpot en voeg de lookplakjes toe. Breng aan de kook en schraap de bakresten los. Voeg de rundsfond, de tomaten, het kruidentuiltje en de Italiaanse kruiden toe en breng aan de kook.

  9. Leg de vleesrolletjes erin en laat op een zacht vuur 1 u 30 min garen.

  10. Snij de overige blaadjes bladpeterselie fijn.

  11. Kruid met versgemalen zwarte peper. Serveer met pasta, al dente gekookt, geraspte Parmezaanse kaas en fijngesneden bladpeterselie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit