Bladerdeegrolletje met Italiaanse ham en pesto

4bf0cd400e4c501cc69cfa56075af9afd19237b1465c487964931e3e8bad1a5d.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bestrijk het bladerdeeg met een laagje pesto.

  2. Schik de sneetjes Italiaanse ham erboven.

  3. Leg een vel plasticfolie op de tafel en schik het bladerdeeg erop.

  4. Rol het geheel vast op en plooi de plasticfolie dicht.

  5. Leg in de diepvries voor een 30-tal minuten.

  6. Verwarm de oven voor op 185°C.

  7. Haal de rol uit de diepvries en snij in plakken van ± 1 cm.

  8. Leg op een met bakpapier bedekte bakplaat.

  9. Zet in de voorverwarmde oven en laat gedurende 15 tot 20 minuten bakken, tot de rolletjes gaar en goudbruin gebakken zijn.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit