Bloemkool ‘pizza bianca’ met spek en gorgonzola

Allergenen

Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.

  2. Hak de walnoten grof.

  3. Snij 4 dikke plakken van 2 cm uit het midden van de bloemkool. De stam blijft eraan zodat de roosjes er niet afvallen.

  4. Schik de plakken op een bakplaat met bakpapier. Bestrijk met olijfolie en kruid met peper en zout. Schik de sneden spek ernaast.

  5. Zet 15 min in de voorverwarmde oven.

  6. Schik het krokante spek op de bloemkool en verdeel de gorgonzola erover. Zet terug in de oven tot de kaas gaat smelten.

  7. Bestrooi met grofgehakte walnoten, druppel er wat honing over en serveer.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit