Eieren
, Lactose
en Melk.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Klop de eieren los met een scheutje melk. Kruid met peper en zout.
Snij de champignons in plakjes. Bak ze op een hoog vuur in hete boter en kruid met peper en zout.
Bak de spekreepjes samen met de uisnippers in boter. Haal 1/3 uit de pan en hou warm.
Giet de losgeklopte eieren bij het spek en voeg er 2/3 van de champignons en één eetlepel bieslook aan toe. Roer om en laat op een zacht vuur stollen tot een mooie omelet.
Schep de rest van de champignons, het spek en de ui op de omelet.
Bestrooi met gemalen kaas. Werk af met bieslook. Serveer met volkoren brood.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders