Broodstengels met kruidenkaas en prosciutto

3be259db3f39e50effac4fde81b2e0b3996a634790fc264001e0ff800c9abb68.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Rol het bladerdeeg uit op het werkblad. Besmeer het bladerdeeg met de Boursin.

  3. Bedek de Boursin met de plakjes prosciutto.

  4. Snij het deeg met een scherp mes in repen van 2 cm.

  5. Neem de repen aan de uiteinden vast, til ze op en draai ze enkele keren op tot een spiraal.

  6. Leg de repen op een vel bakpapier op een bakplaat. Besmeer de repen met losgeklopt eigeel.

  7. Bak ze gedurende 10 minuten in de voorverwarmde oven.

  8. Laat ze afkoelen op een rooster.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit