Bruin stokbrood met kipshoarma, picklessaus en lente-ui

be4cfac5ff24c25d9526638f589be23ff7506221a307cf63af7a01d0f40ef6eb.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng het citroensap met het paprikapoeder, de kippenkruiden en een geperst knoflookteentje.

  2. Wrijf de kipfilet in met dit mengsel en laat (maximaal) ½ uur marineren in de ijskast.

  3. Bak de kipfilet in de pan.

  4. Meng de picklessaus met de yoghurt.

  5. Snij lente-uitjes schuin in ringetjes van 1 cm.

  6. Snij het stokbrood dwars in 2 gelijke stukken. Snij vervolgens overlangs tot net niet helemaal door.

  7. Snij de kip in plakjes van 8 mm en verdeel ze over de 2 broodjes.

  8. Bestrijk met de picklesyoghurtsaus.

  9. Werk af met de lente-uiringen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit