Buddha bowl met cashewmayonaise

8277a447cfbdd66dd0691e9eedfd032e26edbb0ae942a6a39c2a117e58cc16da.jpg

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Cashewmayonaise: week de cashewnoten 30 min.

  2. Laat uitlekken en doe in de blender samen met de rest van de ingrediënten. Voeg 3 el water en ½ kl zout toe en mix fijn.

  3. Spoel de quinoa onder koud stromend water.

  4. Kook de quinoa gaar in een dubbele hoeveelheid water (150 g) waarin je ¼ bouillonblokje verkruimelt.

  5. Blancheer de sluimererwten en asperges.

  6. Snij de tomaatjes, radijsjes en komkommer in plakjes of stukjes.

  7. Hak de cashewnoten grof.

  8. Doe de quinoa in een kom en schik de groenten erop. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout.

  9. Bestrooi met gehakte cashewnoten en serveer met de mayonaise.Tip: de cashewmayonaise blijft 5 dagen goed in de koelkast.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit