Burrata met koude crème van kerstomaatjes en basilicumolie

83ad3013b6eaccb5ab98af69abdf9743fd3f320587705458485bdb043e3a9514.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Tomatencrème: laat de kerstomaatjes 15 min garen in een pan met 5 el olijfolie, look, oregano en honing. Kruid met peper en zout.

  2. Doe alles in een blender en mix tot een crème. Laat de crème koud worden in de koelkast.

  3. Basilicumolie: mix een 20-tal blaadjes basilicum met 1 dl olijfolie, tot de basilicum heel fijn is.

  4. Verdeel de tomatencrème over 2 diepe borden.

  5. Leg een bol burrata in de crème.

  6. Werk af met een paar druppels basilicumolie en een paar blaadjes basilicum.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit