Cassata

779c209feb37940001357d73dd8d76798f43bea6f087274f47828a803eb4fe16.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Plaats de metalen bol in de diepvries.

  2. Haal het vanilleroomijs uit de diepvries en laat even ontdooien. Haal de metalen bol uit de diepvries en vul de bol voor met het vanilleroomijs. Zet in de diepvries.

  3. Haal opnieuw uit de diepvries als het ijs wat is opgesteven en vul nu met een laag frambozensorbet. Verdeel er ook wat gekonfijt fruit over. Zet opnieuw in de diepvries en laat opstijven.

  4. Haal hem er nogmaals uit als ook de sorbet is opgesteven en vul verder met het chocolade-ijs.

  5. Zet de gevulde bol in de diepvries tot gebruik.

  6. Haal uit de diepvries, ontvorm de bol met wat lauw water en keer om op een schotel. Serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit