Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Pluk de korianderblaadjes en hak grof. Reinig de lente-uitjes en snij fijn. Snij de kerstomaatjes in kwartjes. Knip de tortilla’s in driehoekjes.

  3. Meng de restjes kip met de saus in een pan. Verwarm alles op laag vuur en voeg de kippenbouillon toe.

  4. Verhit ondertussen een laag zonnebloemolie in een koekenpan en bak de stukjes tortilla knapperig. Schep ze uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier. Strooi er wat zout op.

  5. Stel de chilaquiles samen, net als een lasagne. Neem een grote ovenschaal en begin met een laagje tortilla’s. Leg hierop een laag kipmengsel. Maak zo nog een laag en eindig bovenop met geraspte kaas.

  6. Bak de chilaquiles 30 minuten in de voorverwarmde oven.

  7. Werk af met koriander, lente-uitjes en tomaatjes.