Quesadilla's met mango en kip op de barbecue

4Wild/Gevogelte60minPrint
Ingrediënten
  • 8 kleine tortilla wraps
  • 1 mango
  • 1 dubbele kipfilet
  • Boni Selection olijfolie
  • 125 g Spar gratinkaas
  • koriander
  • zoete chilisaus
Recept

1. Bestrijk de tortilla’s aan beide zijden met een klein beetje olijfolie.
2. Snij de kip in fijne stukjes en bak aan in een pan tot ze een mooie kleur krijgen, maar nog net niet gaar zijn. Verdeel de kip over de tortilla’s.
3. Schil de mango en snij in kleine stukjes. Verdeel ook samen met de gemalen kaas over de tortilla’s.
4. Dek de tortilla’s af met de overige 4 wraps en wikkel in aluminiumfolie.
5. Gril de pakketjes aan beide kanten ± 3 minuten op een hete barbecue (of bak ze 5 minuten in de pan). De baktijd hangt heel erg af van hoe heet de barbecue is, dus hou het goed in de gaten. Mocht je na 3 minuten bakken nog geen grillstrepen op de wrap zien, leg ze nog even terug.
6. Haal het aluminiumpapier eraf en bestrooi met gehakte koriander.
7. Snij in 2 en serveer met een zoete chilisaus en eventueel nog wat extra mango.

< naar recepten