Chocolade tempereren

bcf18908ac4934bb1b33ac7168f37aec931d0fdb3d1bd8381897e53de6642e33.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij 100 g chocolade in kleine stukjes en zet in de koelkast.

  2. Hak de rest van de chocolade in grove stukken en doe ze in een grote kom.

  3. Verwarm de chocolade 15 tot 20 seconden in de microgolf op 800 à 1000 W *. Roer even en zet dan opnieuw 15 tot 20 seconden in de microgolf. Herhaal tot de chocolade gesmolten is.

  4. Als de gesmolten chocolade een homogene massa is, voeg je de koude stukjes chocolade toe om het geheel af te koelen. Roer verder tot de koude stukjes ook gesmolten zijn.

  5. * Je kan de chocolade ook au bain-marie smelten: zet je kom in een pot met zacht kokend water en roer af en toe.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit