Chocolade Baileysroom PT30M 8 porties 25 g kristalsuiker 125 g Spar boter 10 cl Baileys 5 dl Spar room 100 g lichtbruine suiker 300 g donkere chocoladegallets 200 g Boni mascarpone 1 kl Spar oploskoffie 3 Spar eieren Boni choco crispies (oogjes)

Chocolade Baileysroom

1b2eec77ae8652c011df9605d3df6fff5c1db89668d4c04b4e487d98a0f5e281.jpg

Allergenen

Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Smelt de boter met de chocolade en koffie boven een warmwaterbad.

  2. Mix de eieren met de suiker romig.

  3. Mix het chocolademengsel door het eimengsel.

  4. Klop de slagroom op.

  5. Spatel de slagroom voorzichtig door het chocolademengsel.

  6. Verdeel de mousse over 8 glazen en plaats minstens 1 u in de koelkast.

  7. Mix de mascarpone met de suiker en Baileys. Plaats in de koelkast om op te stijven.

  8. Verdeel de room over de chocolademousse en werk af met chococrispies.