Baileys chocolade kaastaart PT30M 8 porties 500 ml room (min. 40 % V.G.) cacaopoeder 25 ml Baileys Chocolade 100 g chocolade 100 g Spar boter 600 g Philadelphia roomkaas natuur 100 g bloemsuiker 250 g droge koekjes (bv. Mariakoekjes)

Baileys chocolade kaastaart

0bfa49658db511a7e1938e8cd41aacbd1b72df62666612508d9f30f254ecd65d.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Doe de koekjes in de cutter en mix fijn.

  2. Smelt de boter in een pan en voeg de gemixte koekjes toe. Meng tot de koekkruimels alle boter hebben opgenomen.

  3. Bedek de bodem van de springvorm met het bakpapier. Zet de ring errond. Giet de koekkruimels met boter op de bodem en druk goed aan. Zet in de koelkast voor minstens 1 uur.

  4. Klop de roomkaas licht op en voeg de Baileys en het poedersuiker toe. Meng alles. Klop de slagroom (3 dl) dik vloeibaar op. Rasp de chocolade.

  5. Meng de geraspte chocolade en opgeklopte room onder het kaasmengsel.

  6. Giet het mengsel boven de opgesteven koekjesbodem. Zet opnieuw in de koelkast en laat opstijven voor 12 uur.

  7. Haal de taart uit de springvorm. Werk af met een laagje cacaopoeder en versier met dotjes stijfgeklopte slagroom (2 dl).