noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de chocolade met de room en boter au bain-marie in een kom. Roer alles goed tot je een smeuïge massa bekomt. Laat deze afkoelen.
-
Rol het pastadeeg uit tot ± 2 mm. Steek met een uitsteekvorm van 8 mm doorsnede rondjes uit.
-
Doe de chocoladeganache in een spuitzak. Hak de hazelnoten fijn.
-
Spuit de ganache in het midden van de pastarondjes. Strooi de nootjes erop. Bestrijk de randen met het losgeroerd ei en klap de deeglapjes dubbel tot halve maantjes.
-
Druk de randen aan met je vingertoppen en vervolgens met een vork, zodat de vulling goed omsloten is.
-
Kook de mezzelune gaar in kokend water met suiker. Schep ze uit het water als ze boven komen drijven en laat uitlekken op een handdoek.
-
Schik per bord 2 mezzelune. Versier het bord met de rest van de gehakte hazelnoten en giet er een scheutje fruitige olijfolie over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven