noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de chocolade met de room en boter au bain-marie in een kom. Roer alles goed tot je een smeuïge massa bekomt. Laat deze afkoelen.
-
Rol het pastadeeg uit tot ± 2 mm. Steek met een uitsteekvorm van 8 mm doorsnede rondjes uit.
-
Doe de chocoladeganache in een spuitzak. Hak de hazelnoten fijn.
-
Spuit de ganache in het midden van de pastarondjes. Strooi de nootjes erop. Bestrijk de randen met het losgeroerd ei en klap de deeglapjes dubbel tot halve maantjes.
-
Druk de randen aan met je vingertoppen en vervolgens met een vork, zodat de vulling goed omsloten is.
-
Kook de mezzelune gaar in kokend water met suiker. Schep ze uit het water als ze boven komen drijven en laat uitlekken op een handdoek.
-
Schik per bord 2 mezzelune. Versier het bord met de rest van de gehakte hazelnoten en giet er een scheutje fruitige olijfolie over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven