Mezzaluna met truffel, norischuim en grijze garnaal
Selder , Schaaldieren , Vis , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalot en look en snipper grof. Snij de selder in grove stukken.
-
Smelt een klontje boter in een pot en stoof de look, sjalot en selder glazig.
-
Blus met witte wijn en laat inkoken. Overgiet met visfond en room, voeg de norivellen toe en laat tot ½ inkoken. Zeef de saus en breng op smaak met vissaus en peper.
-
Voeg een scheutje koude melk toe aan de saus en mix met de staafmixer schuimig.
-
Kook de pasta gaar.
-
Verdeel de pasta over voorverwarmde borden, giet de saus erover en bestrooi met grijze garnalen. Werk af met peterselie en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven