Ciabatta met pancetta, gorgonzola en peer

07ac7e1e50d370fb085cef8e52d29a71cdfa2e19c7e563a8c9e5f046b84394e5.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de peer en snij hem in schijfjes van ½ cm.

  2. Pel de ui en snij in flinterdunne ringen.

  3. Snij de ciabatta in 2 en vervolgens overlangs.

  4. Besmeer de ciabatta met de vijgenconfituur en beleg daarboven met pancetta.

  5. Verkruimel de gorgonzola erover.

  6. Verdeel de walnoten en de peerblokjes over de gorgonzola.

  7. Leg hier en daar een uiring en wat veldsla.

  8. Werk af met enkel puntjes vijgenconfituur.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit