Cloud eggs met spinazie, pancetta, kerstomaatjes en bagel

75f4b02781f4226e000efca322719c696b6ff9884a62f2e4db7fcea6e51e335e.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Leg de kerstomaatjes in een ovenschotel. Kruid met peper, zout en oregano.

  2. Besprenkel met olijfolie en bak 15 min in een oven op 190°C.

  3. Klop de eiwitten stijf en kruid met peper en zout.

  4. Leg 2 eiwithoopjes op een bakplaat met ingevet bakpapier.

  5. Maak met de bolle kant van een lepel een kuiltje in het eiwithoopje. Bak 4 à 5 min in de oven op 150°C.

  6. Neem de gebakken eiwithoopjes uit de oven en leg de dooier in het kuiltje. Bak nog 2 min in de oven op 150°C.

  7. Bak de spinazie kort aan in olijfolie. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  8. Bak de sneetjes pancetta krokant in een pan.

  9. Snij de bagel doormidden en toast in de toaster.

  10. Besmeer de warme bagel met boter en leg er een cloud egg op. Kruid met peper.

  11. Serveer met de gebakken spinazie, pancetta en tomaatjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit