Confituur van aardbei, rode biet en chocolade

3743c9cd3eb92658ddc73c3b590113169a165705ffb2f7e6620faf326960a0d9.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snij in kwartjes. Snij de rode bietjes in stukjes. Schil de appel en snij in gelijke stukjes. Breek de chocolade in kleine stukjes.

  2. Breng het appelsap in een ruime kookpot aan de kook.

  3. Voeg de appelstukjes, aardbeien en rode bietstukjes toe aan het kokende sap en laat 5 minuten koken. (*)

  4. Voeg de geleisuiker en chocolade toe en verwarm tot de suiker en chocolade gesmolten zijn.

  5. Vul de propere confituurpotjes met de warme confituur. Sluit onmiddellijk af.

  6. (*) Je kan het sap met het fruit eventueel mixen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit