Crème van pijnboompitten met kooltjes en groentjes

a4d4db72f7b22e0f6efdd4a0470fde5d935a19383605838a319a549b29fc4e26.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose, Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bak de pijnboompitten kort goudgeel in een pan zonder vetstof.

  2. Week deze een nachtje in de sojadrank.

  3. Mix de volgende dag mooi glad.

  4. Rasp de Parmezaanse kaas en voeg toe.

  5. Meng de eidooier onder de crème. Giet de olijfolie bij de crème, terwijl je mixt (zoals bij een mayonaise). Kruid met peper en zout.

  6. Snij de romanesco en bloemkool in hapklare roosjes.

  7. Kook ze kort beetgaar in kokend gezouten water en koel af in koud water.

  8. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de verschillende paprika’s. Snij de 3 kleuren paprika’s in dikke frietjes.

  9. Voeg wat olijfolie toe aan de groenten en kruid met peper en zout.

  10. Spuit een mooie dot crème op je bord en steek alle groentjes in de dipsaus.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit