Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Smelt de boter.
 - 
                    
                    
Verkruimel de koekjes in een hakmolentje en meng ze met het kaneelpoeder en de gesmolten boter.
 - 
                    
                    
Bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. Vet de opstaande rand in met boter.
 - 
                    
                    
Verdeel het koekjesmengsel over de bodem en druk goed aan met de bolle kant van een lepel. Plaats in de koelkast.
 - 
                    
                    
Vulling: doe de roomkaas met de suiker, het citroensap en de room in de keukenrobot. Laat op lage snelheid kloppen tot een stevig beslag.
 - 
                    
                    
Spatel de vulling op de koekjesbodem en strijk de bovenkant glad. Zet een nachtje koel.
 - 
                    
                    
Snij ’s anderendaags de aardbeien in plakjes. Bestrooi met suiker, besprenkel met vanille-extract en laat marineren.
 - 
                    
                    
Garneer vlak voor het serveren met de gemarineerde aardbeien, de frambozen, de bramen en de bessen.
 - 
                    
                    
Werk af met zeste van citroen en serveer.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders