Escargots à la Bourguignonne

34cd49059970603311f049caa6ce68a22988e13dcb5b48a44a01c9b1c7b004fe.jpg

Allergenen

Weekdieren, noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Snipper de peterselie en bieslook fijn. Pel de look en sjalot en snipper alles fijn. Mix de peterselie, bieslook, look, pastis en ½ van de amandelschilfers door de zachte boter. Roer de sjalot erdoor. Kruid met zwarte peper.

  3. Verdeel de escargots over 2 vuurvaste schoteltjes. Verdeel de boter erover. Werk af met de overige amandelschilfers.

  4. Zet 7 à 10 min in de voorverwarmde oven.

  5. Serveer met brood.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit

Smakelijk

........................................................

Magazines

........................................................

Over Spar

........................................................