Espresso martini deluxe

Allergenen
Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zet een cocktailglas in de diepvriezer.
-
Klop de room lobbig.
-
Laat de bruine suiker oplossen in de warme espresso. Laat afkoelen.
-
Schud samen met de Baileys, rum en mascarpone in een shaker met ijs.
-
Verdeel een lijn chocoladesaus over het ijskoud cocktailglas.
-
Giet de espresso martini er voorzichtig in tot 1 cm onder de rand.
-
Werk af met lobbig geklopte room en wat cacaopoeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders