noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Vorm van een stuk marsepein een rechtopstaande kegel.
 - 
                    
                    Leg de kegel plat op je werkblad en hef de spitse kant iets omhoog met je vinger. Dit wordt de snoet van de muis.
 - 
                    
                    
Rond de brede achterkant iets af. Dit wordt de kont van de muis.
 - 
                    
                    Boetseer 2 flinke oren en duw ze vast langs beide kanten van de snoet.
 - 
                    
                    Rol een stuk marsepein zo dun en lang mogelijk, als een schoenveter. Dit wordt de staart.
 - 
                    
                    
Bevestig de staart aan de achterkant van de muis.
 - 
                    
                    Teken oogjes met de chocoladestiften.
 - 
                    
                    
Maak grote (mama en papa) en kleine muizen, en vergeet babymuis niet!
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders