Vis , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Aardappel
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kervel en basilicumblaadjes fijn en meng met de peterselie en zeste van 1 citroen door 120 g van de zachte boter. Kruid met peper en zout.
-
Smelt de rest van de boter en strijk 4 vellen aluminiumfolie in met gesmolten boter.
-
Verdeel de aardappelschijfjes over de beboterde folie. Kruid met peper en zout en verdeel er vlokjes kruidenboter over.
-
Spoel de forellen onder koud, stromend water. Dep ze droog, steek een takje tijm in de buikholte en kruid met peper en zout. Schik ze op de aardappeltjes.
-
Snij de citroen in plakjes en verdeel over de forellen.
-
Vouw de pakketjes halfdicht. Besprenkel met citroensap en giet de wijn erbij. Vouw zorgvuldig dicht. Er mag geen stoom ontsnappen.
-
Leg de papillotten 15 min op een hete BBQ onder deksel.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven