Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Doe de pure chocolade met de boter en het zout in een metalen mengkom en smelt boven een pan met kokend water.
 - 
                    
                    
Hak ondertussen de studentenhaver in kleinere stukjes.
 - 
                    
                    
Zet het vuur uit als de chocolade gesmolten is. Voeg al roerend de gecondenseerde melk en gehakte noten toe.
 - 
                    
                    
Giet het mengsel in een met bakpapier of aluminiumfolie bedekte schaal of bakblik.
 - 
                    
                    
Bestrooi de bovenkant met wat losse nootjes.
 - 
                    
                    
Smelt de witte chocolade in een schone metalen mengkom boven een pan met kokend water met een klein beetje room en boter.
 - 
                    
                    
Giet de witte chocolade over de pure chocoladefudge heen en bestrooi met een extra laagje noten.
 - 
                    
                    
Laat de fudge een paar uur in de koelkast of vriezer afkoelen en snij dan met een schoon mes in kleine blokjes.
 - 
                    
                    
Tip: als je de overgebleven fudge in blokjes in de diepvriezer bewaart, heb je er zeker nog 2 tot 3 weken plezier van. Als je er kan afblijven natuurlijk!
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders