Gehaktballetjes met peperkoek en abrikoos

383f271c8901ae4da2f2d3fa15bd312cd4f991779f911d0c26cddef3d2e0c177.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel en snipper de sjalot fijn. Stoof glazig in 1 el olijfolie.

  2. Dompel de peperkoek in de melk.

  3. Hak de tijm en abrikozen fijn.

  4. Meng het gehakt met de sjalot, peperkoek, tijm, abrikozen en abrikozenconfituur tot een deeg.

  5. Draai 12 bolletjes van het gehaktmengsel.

  6. Hak de pistache- en cashewnoten fijn in de hakmolen.

  7. Rol de bolletjes gehakt in de notenmengeling.

  8. Verwarm de oven voor op 190°C.

  9. Leg de bolletjes gehakt op een bakplaat met bakpapier en besprenkel met olijfolie.

  10. Bak de gehaktballetjes ± 25 min in de voorverwarmde oven.

  11. Serveer de balletjes warm of koud.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit