Gepofte zoete aardappel gevuld met dadelnotenkokosroom

Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Boen de aardappelen schoon en schik ze op een bakplaat.
-
Plaats ± 45 minuten in de oven tot ze gaar zijn, afhankelijk van hun dikte.
-
Mix de vullingingrediënten in de blender tot een dikke zoete room.
-
Breng verder op smaak met een mespuntje zeezout. Zet koel tot gebruik.
-
Snij de aardappelen in de lengte open.
-
Verdeel de room erover. Werk af met granaatappelpitjes en blauwe bessen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders