Gepofte zoete aardappel met gorgonzola en kotelet

c815fa9f69305895c79812fc5155aaf52cf39f6750fe90395df770fdd24b8b51.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Prik met een vork een paar keer in de zoete aardappelen.

  2. Leg de zoete aardappels in een ovenschaal en pof ± 40 min in de oven op 190°C.

  3. Pel en versnipper de sjalot. Bak kort aan, samen met de spekjes, in wat olijfolie.

  4. Controleer met een satéprikker of de aardappel gaar is. Laat desnoods nog extra poffen in de oven.

  5. Haal de gepofte zoete aardappelen uit de oven en snij open.

  6. Vul ze op met de spekjes, sjalot en gorgonzola.

  7. Bak de kotelet gaar in olijfolie en boter.

  8. Serveer met een frisse salade.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit