Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Breng een pot water aan de kook onder deksel. 
- 
                    
                    Spuit de vormpjes in met bakspray. 
- 
                    
                    Snij de ham in fijne reepjes en verdeel ½ ervan over de bodem van de potjes. Bestrooi met bieslook. 
- 
                    
                    Breek 1 ei in elk vormpje. Strooi de rest van de hamsnippers en wat bieslook erover. Dek af met folie. 
- 
                    
                    Zet, als het water kookt, de vormpjes in het stoommandje. Plaats dit in de pot en dek af. 
- 
                    
                    Stoom 5 à 10 min, afhankelijk van hoe lopend je het eigeel wenst. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                