Gevulde kipfilet met penne & coulis van rode paprika

dae45005e4ed47e28426433e4c7d43b69f3ca519aed9127c6f56c1453d9f33a1.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven op 200°C. Leg de paprika’s op een bakblik, besprenkel met olijfolie en plaats 25 minuten in de oven.

  2. Laat de paprika’s iets afkoelen, pel ze en verwijder de steelaanzet en zaadlijsten.

  3. Snij het vruchtvlees in stukken. Doe ze samen met de kerstomaatjes en een scheut water in een pan en laat 20 minuten sudderen. Voeg het bouillonblokje en de suiker toe. Breng op smaak met peper en zout. Bewerk met de staafmixer.

  4. Snij de kipfilets in de lengte net niet door. Kruid ze met peper en zout. Halveer de kerstomaatjes.

  5. Verdeel de geitenkaas, verse kruiden en kerstomaatjes over de kipfilets. Vouw ze dicht en wikkel ze in ontbijtspek. Plaats ze 30 minuten in een voorverwarmde oven.

  6. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water en laat uitlekken.

  7. Snij de kippakketjes in plakken. Serveer met penne en paprikacoulis.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit