Eieren
, Lactose
en Melk.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Verwarm de oven voor op 175°C.
Bekleed een taartvorm met het deeg. Prik met een vork enkele gaatjes in de bodem en bak blind.
Pel de sjalotjes en snij ze in fijne ringetjes. Stoof de sjalotringetjes zacht in een klontje boter.
Klop de eieren los met de room en kruid met cayennepeper en zout. Voeg wat losgeritste tijmnaaldjes toe.
Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij ze in partjes.
Schep de sjalotjes op de taartbodem en verbrokkel van de kaas erover. Overgiet met het eimengsel, schik de partjes peer erop en verkruimel de rest van de kaas erover.
Bak goudbruin en gaar in 40 minuten.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders