Hete bliksem met pensen

bada3f4c408fec38a18e25ad6bf128e34c1988909b72bb05accd3c76cf72891e.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 190°C.

  2. Schil de appels, snij in partjes en verwijder het klokhuis. Stoof ze aan in een klontje boter. Voeg ook wat water toe. Dek de pan af en zet het vuur laag. Bestrooi met suiker en laat de appelpartjes plat stoven.

  3. Snij de pensen in plakjes en schik ze afwisselend op de bodem van een ovenschaal. Dek af met de appelmoes. Bestrooi met bruine suiker.

  4. Schep de aardappelpuree erover. Strooi het paneermeel erover en leg er een paar klontjes boter bovenop. Plaats 30 à 40 minuten in de oven tot het geheel ‘doorwarmd’ is.

  5. Laat nog even kleuren onder een hete grill en serveer

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit