Hoorntjes met roomkaas en vers fruit

Hoorntjes met roomkaas en vers fruit

Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bestrijk de vormen voor de hoorntjes met boter en rol ze dan door de bloem. Klop de overtollige bloem eraf.

  2. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  3. Snij het bladerdeeg in 6 repen van 3,5 cm. Bestrijk het met het losgeklopte ei.

  4. Draai de repen deeg met de ingestreken kant naar boven om de hoorntjes. Begin onderaan en ga schuin naar boven. Druk het uiteinde vast.

  5. Leg de hoorntjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Strijk de bovenkant nogmaals in met ei en laat ½ uur rusten.

  6. Bak de hoorntjes in 12 minuten goudbruin en gaar. Haal ze uit de oven en laat iets afkoelen. Verwijder de vormen voorzichtig en laat verder afkoelen.

  7. Klop de room op met de vanillesuiker en schep door de roomkaas. Vul de spuitzak hiermee.

  8. Schil de kiwi’s, spoel de aardbeien kort en verwijder de steeltjes. Snij het fruit in kleine stukjes.

  9. Vul de hoorntjes telkens met een laagje fruit en een laagje roomkaas, totdat ze mooi vol zitten.

  10. Serveer onmiddellijk.