Intense salade van gebakken paddenstoelen

bbe28632b1741dc0c1fe666e47803334f690f3f4883816789173e97882b4279b.jpg

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de teentjes look en snipper ze fijn. Hak de peterselie fijn. Snij de jonge tijmnaaldjes fijn.

  2. Borstel alle champignons schoon. Scheur grote oesterzwammen in stukken.

  3. Verwarm de olijfolie in een grote diepe braadpan. Voeg looksnippers, tijm, kaneel en peterselie toe. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  4. Verdeel de fijne champignons, de kastanjechampignons en de shiitake erover en draai het vuur hoog. Schud de pan regelmatig.

  5. Voeg de oesterzwammen toe en laat kort meebakken. Haal de pan van het vuur en besprenkel met het citroensap. Kruid met peper en zout. Serveer met versgebakken brood.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit