Italiaans roerei

23308019a18c7ded47436cc780b454e1fefd83743f7f163c7f5ee095865bb4ea.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de verse basilicum, platte peterselie en bieslook in fijne reepjes.

  2. Snij de olijven en zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes. Pel het teentje look en snipper fijn.

  3. Klop de eieren los met de melk en de verse kruiden tot een schuimige massa. Kruid met peper en zout. Roer de tomaat- en olijfstukjes erdoor.

  4. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de looksnippers zacht.

  5. Giet het eimengsel in de pan en laat op een matig vuur al roerend tot een roerei stollen.

  6. Maak mooie quenelles van het roerei en schik een toefje tuinkers op het bord.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit