Vis , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Warm de oven voor op 180°C.
Smelt een klontje boter in de pan. Bak de stukken vis kort aan in de hete boter.
Haal de vis uit de pan en leg in een ovenschotel.
Bak de groentjes aan in een beetje boter.
Verdeel de groentjes over de vis.
Giet er wat room en witte wijn over. Kruid met peper en zout.
Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven en laat verder garen tot de vis gaar is.
Kook het builtje rijst beetgaar in kokend water. Laat het builtje rijst uitlekken.
Serveer de gebakken vis met de groenten en gekookte rijst.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven