Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Snij de courgettes in spaghetti met de spiraalsnijder. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
Blancheer de sluimererwten, sugar snaps en aspergetips apart beetgaar.
Snij de broccoli in roosjes en blancheer beetgaar.
Verwarm de frituurolie tot 180°C.
Verwarm de mascarpone samen met de room en roer de pesto erdoor. Kruid met peper en zout.
Frituur de kip calzone goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier.
Schik de kip calzone op het bord. Verdeel de courgettespaghetti en knapperige groenten erover. Werk af met mascarpone-pestosaus.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven