Knolselderappelsoep met blauwe kaas

Knolselderappelsoep met blauwe kaas

Allergenen

Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de knolselder en snij in blokjes.

  2. Pel de ui en snipper fijn. Verhit wat boter in een kookpot en bak de ui glazig.

  3. Verhit wat boter in een kookpot en bak de ui glazig.

  4. Roer het currypoeder erdoor en voeg de knolselder toe. Blus met de groentebouillon en laat 15 min koken.

  5. Schil 1 appel en verwijder het klokhuis. Voeg bij de soep en laat 5 min sudderen.

  6. Mix fijn en kruid met cayennepeper en zout.

  7. Halveer de andere appel en verwijder het klokhuis. Snij in fijne reepjes.

  8. Schep de soep in borden. Verdeel de appel erover. Verkruimel er wat blauwe kaas over en werk af met kervel.