Komkommer met limoensorbet en crumble van pistache

beb64b22d2c836f1b9821cf830ed5fcf686be93c9498b51b26ffc344a84aa60f.jpg

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rooster de pistachenoten in een droge koekenpan. Hak fijn in de vijzel of mix kort in de keukenrobot.

  2. Schil de komkommer. Snij in stukken van 5 cm dikte. Haal 1 zijde van het vruchtvlees weg met behulp van een pomme parisiennelepel. Bestrooi de komkommerblokjes met wat zout. Laat 1 uur trekken in de koelkast. Dep droog met keukenpapier.

  3. Serveer de komkommers ijskoud. Leg 3 komkommercilinders op een bord. Schep bolletjes limoensorbet en schik deze op de komkommer.

  4. Bestrooi met de crumble van pistachenoten.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit